به گزارش خبرنگار حوزه المهدی دکتر جواد جاوید نیا در نشست «رسالت حوزه و فضای مجازی»، در مدرسه علمیه المهدی(عج) آران و بیدگل، به وظیفه همگان در برابر خطرات امروز فضای مجازی اشاره کرد و...
استاد جلسه جناب آقای شعاعی قاری بینالمللی قرآن کریم
دانلود و مشاهده آیین نامه و شرایط ثبت نام
دانلود و مشاهده آینه نامه مخصوص اساتید دانلود و مشاهده آینه نامه مخصوص طلاب
دانلود بروشور
استاد سید محمد موسوی
نام: سيد محمد
شهرت: موسوي
نام پدر: آقا سيد محمود
زادگاه: کاشان
سال تولد: ۱۳۴۷ هجري شمسي
تولد:
ايشان در سال ۱۳۴۷ شمسي در شهرستان کاشان متولد شد. پدرش، حجتالاسلام حاج آقا سيد محمود، فرزند مرحوم حجت الاسلام سيدفضل الله از ساکنين بَرزُک ار توابع شهرستان کاشان بودهاند. او پسر دوّم خانواده بود و زندگي حاج آقا سيدمحمود هم مانند بيشتر علماء و روحانيون علوم ديني، بسيار ساده امّا در عين حال روحاني و روحاني پرور ، پاک و صميمي بود؛ پدرش براي تبليغ ، تدريس و ترويج دين به شهرستان کاشان هجرت کرد و همهي اعضاي خانواده را همراه خود برد.
محل تحصيل:
ايشان در سال ۱۳۶۱ با اتمام دوره راهنمايي و مقطعي از دوره نظري با معدل بالا وارد حوزه علميه قم شدند و دروس حوزه را آغاز نمودند.
در اوايل تشکيل مرکز مديريت حوزه علميه قم به مديريت مرحوم حجت الاسلام دکتر ضيائي با نامه اي که از حضرت آيت الله سيد احمد موسوي (ره) (امام جمعه فقيد شهر برزک) به دست داشتند به ايشان معرفي شده و در مدرسه علميهي رسالت حجره گرفتند و مشغول درس خواندن شدند و با لطف پروردگار و توجهات حضرت ولي عصر (ارواحنا فداه) با اينکه در آن دوران در حوزهي قم به دليل نبودن امتحان، طلاب در درس خواندن و نخواندن آزاد بودند و هيچ عاملي براي اجبار و الزام وجود نداشت، اما ايشان آنچنان در خود احساس شوق و علاقه به خواندن درس احساس ميکردند که هيچ چيز جز درس، مطالعه، مباحثه و نوشتن برايش جاذبه نداشت. از اينرو، با شوق غير قابل وصفي درس ميخواندند و از دوستان همدرس خود هميشه در تمام مراحل درسي جلوتر بود و دوستان مشتاق بودند درسها را با ايشان مباحثه کنند.
ايشان هم اکنون از اساتيد حوزه ي علميه ي قم مي باشند که به تدريس دروس خارج فقه و اصول مشغول ميباشند.
اساتيد:
-در سطوح ۲ و ۳ حوزه از محضر عالماني نامدار از جمله؛
۱- آيتالله استادي (حفظه الله)
۲ – مرحوم آيتالله پاياني (رحمهالله)
۳- آيتالله شيخ مصطفي اعتمادي (حفظه الله)
و در درس خارج فقه و اصول
۱- آيتالله جوادي آملي(حفظه الله)
۲ – مرحوم آيتالله العظمي شيخ جواد تبريزي (رحمهالله)
۳ – مرحوم آيتالله العظمي فاضل لنکراني (رحمهالله)
۴ – آيتالله العظمي وحيد خراساني(حفظه الله)
عوامل مؤثر بر شکلگيري شخصيت علمي و اخلاقي
به دليل اينکه پدر ايشان از فعالان عرصه دين و فرهنگ و تدريس در حوزه علميه امام (ره) کاشان بوده و تعدادي از عمو زادگان و عمه زادگان از طلاب و فضلاي حوزهي علميه بودند و از جمله جدّ مادري ايشان مرحوم آيت الله سيدمحمد رضوي معروف به آقا نجفي که از شاگردان مرحوم ميرزاي شيرازي صاحب فتواي تحريم تنباکو است و حکم اجتهاد را از ايشان دريافت کرده است؛ اين امر خود سبب تشويق و انگيزهساز براي تلاش و جديّت در فراگيري علوم حوزوي براي ايشان بود. عامل بسيار مؤثر در پيدايش علاقه و افزايش ميزان تلاش و جديت براي فراگيري علوم ؛ برخورداري از استعداد و قدرت فهم و درک مناسب براي دريافت درسهاي سخت از اساتيد بود؛ زيرا افرادي که قدرت دريافت و درک مطالب را از اساتيد و کتب نداشته باشند به تدريج از ادامه تحصيل منصرف ميشوند، در واقع چشيدن طعم لذيذ فهم و درک علوم مؤثرترين عامل در شکلگيري شخصيت علمي افراد ميشود.
اخلاص و ارادتي که والدشان به اهل بيت (عليهم السلام) داشتهاند و هميشه آرزو داشتند که فرزند خود را براي تحصيل علوم اهل بيت (عليهم السلام) بفرستد و به جهت اداي ديني که ايشان به شهداء داشتند خصوصا برادر شهيدشان(شهيد سيدمحسن موسوي برزکي)؛ تقدير و عنايت خاص خداوند سبحان که بر اساس حکمت و مشيت براي هر يک از بندگان خود سهم و نصيبي از نعمتها و حقايق معنوي را مقدر و اختصاص داده است.
فعاليتهاي علمي:
– تأليف
بيش از ۷ کتاب در حوزه هاي مختلف علمي – پژوهشي
۱ – جواهر الاصول ۲ –جواهرالبيان في تفسير القرآن ۳- جواهر الفقاهه (بحثي پيرامون نماز)
۴- جواهر الفقاهه (بحثي پيرامون ولايت فقيه) ۵ – اصول مديريت در اقتصاد اسلامي ۶ – درآمدي بر مديريت اسلامي
۷- اتحاد ملّي و انسجام اسلامي
– تدريس
آيت الله موسوي مجموعا حدود ۱۵ سال در مناطق مختلف علاوه بر مشغله هاي کاري، مشغول تدريس علوم ديني در سطوح عالي در مناطق تابعه نيز بوده اند:
۳ سال در مدرسه علميه آيت الله بروجردي(مدرسه خان قم) – ۸ سال در حوزه هاي علميه شهرستان آران و بيدگل – ۴ سال در حوزه هاي علميه شهرستان اردستان – مينودشت براي تبليغ و تدريس در دانشگاه هاي مختلف کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامي تهران جنوب – دانشگاه آزاد اسلامي اردستان – دانشگاه پيام نور اردستان – چمران اهواز – علوم پزشکي شيراز – علوم کشاورزي گنبد؛ حضور فعال داشتند.
مسئوليتها:
· امام جمعه شهر برزک از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱
· امام جمعه شهرستان مينودشت از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳
· امام جمعه شهرستان اردستان از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷
· امام جمعه شهرستان آران وبيدگل از سال ۱۳۸۷ تا کنون
· مؤسس مدرسه علميه خواهران اردستان
· مدير مدرسه علميه امام صادق (ع) مينودشت
· عضو هيئت مؤسس دانشگاه آزاد مينودشت
· سرپرست مدرسه خواهران مکتب الزهراء مينودشت
· مؤسس، مؤسسه تخصصي آل ياسين (سطوح عالي حوزه) آران وبيدگل
· روحاني کاروان هاي حج تمتع و عمره
· حضور در جبهه هاي جنگ تحميلي (حدود ۵ ماه)
· عضو هيئت مؤسس دانشگاه آزاد مينودشت
حضرت آيت الله موسوي(دامت توفيقاته) در جذب وجوهات شرعيه و امور حسبيه مورد اعتماد آيات عظام خامنه اي– مکارم شيرازي- صافي گلپايگاني – سيستاني – وحيد خراساني (دامت برکاتهم) و مرحوم آيتالله العظمي فاضل لنکراني (رحمهالله) مي باشند.
حوزه علمیه المهدی(عج) : شهرستان آران و بیدگل ، سه راه معین آباد ، خیابان سلیمان صباحی ، خیابان مختص آباد | تلفن : ۵۴۷۲۷۲۷۸-۰۳۱ | فکس : ۵۴۷۲۱۹۸۰ | کدپستی : ۸۷۴۱۷۴۶۵۵۵ | almahde@mailfa.org